Toimisto ja Työväentalo

Toimisto ja toimitilat

Työväenyhdistyksen toimisto sijaitsee Kotkan konserttitalolla, joka valmistui vuonna 1907 Kotkan Työväentaloksi. Talon on suunnitellut maineikas arkkitehti Eliel Saarinen. Talo rakentui talkoovoimin ja rakennettiin uudelleen jatkosodan jälkeen. 1980-luvulla talo muuttui konserttitaloksi, koska perinteinen työväenjärjestötoiminta oli muuttanut muotoaan ja talossa oli siihen tarkoitukseen liikaa tilaa. Yhteistyössä Kotkan kaupungin kanssa talosta on tullut kulttuuritoimintojen keskus ja maneikkaan Kymi Sinfonietan kotipaikka.

 

TALOMV

Työväenyhdistyksen toimisto sijaitsee osoitteessa Kotkankatu 7 (SporttiPubia vastapäätä) jossa palvelee järjestösihteeri Riku Pirinen. Tapaamista varten kannattaa olla yhteydessä etukäteen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toimiston yhteystiedot:

Pl 210, 48101 Kotka

Puh: 0400-659832

E-mail: toimisto@sdpkotka.net

 

Kommentoi