Työväenyhdistyksen syyskokouksen päätöksiä.

Etusivu

Kotkan Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ry piti sääntömääräisen syyskokouksen ke 4.11.2015. Kokous päätti sääntömuutoksesta, jossa johtokunta valittiin kaksivuotiskaudelle aiemman vuoden sijaan. Tulevan kauden tärkein painopiste on johtaa sosialidemokraatit vaalivoittoon vuoden 2017 kuntavaaleissa.

Johtokuntaan valittiin puheenjohtajaksi Kim Soares, varapuheenjohtajaksi Pia Hurtta jäseniksi: Ulla-Maija von Hertzen, Matti Heikkilä, Teppo Järnstedt, Mikko Kähärä, Reija Lipponen, Risto Nikula, Juha Peltola ja Sami Virtanen varajäseniksi: Marko Kuusela, Jukka Villkki ja Antti Mäkinen.

Työväenyhdistys esittää 19.11. kokoontuvalle sos.dem. kunnallisjärjestön edustajistolle, että se valitsisi puheenjohtajaksi Sami Virtasen ja hallituksen jäseniksi Mikko Kähärän sekä Pia Hurtan.

Kaikki valinnat olivat yksimielisiä.

 

Kokous antoi kannanoton

–KOTKAN DEMARIT HALUAVAT TURVATA PERUSOPETUKSEN-

Kotkan Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys kannanotto

 

juhlat_web-119

Kim Soares Kotkan Sos.dem. Ty ry:n pj 2016-2017

Kommentoi